kk

Kyllä, hyväksyn käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt. Annan myös suostumukseni siitä, että Otso Laina ja heidän yhteistyökumppaninsa voivat ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse ja tekstiviestillä, koskien rahoitustarjouksia. Palvelu on täysin ilmainen ja voit peruuttaa palvelun, milloin tahansa. Lue lisää täältä

kk
kk
kk
kk
Muut menot kuukaudessa (esim. auto, vakuutus, harrastukset ja muut kiinteät kulut)
Listaa kaikki lainasi tässä. Voit lisätä niin monta lainaa kuin tarvitset, klikkaamalla "lisää laina". Sinun tulee lisätä kaikki lainasi totuudenmukaisesti, jokaiselta lainan myöntäjältä.
Lisää laina
Poista laina
kk

Lähetä tiedot

Lähetä tiedot

Otso Laina on uudenlainen lainapalvelu

Meidän kauttamme voit hakea lainaa tai kilpailuttaa nykyiset lainasi erittäin nopeasti. Palvelumme vertaa puolestasi lainahakemuksesi 50:n eri lainantarjoajan kanssa, joiden kanssa teemme tiiviisti yhteistyötä. Saat lainatarjoukset reaaliajassa ja voit jatkaa suoraan lainan nostoon, kun olet löytänyt itsellesi sopivan lainan.

Kaiken kattava

Me Otso Lainalla haluamme että, sinulle ei jää mitään epäselväksi lainaa hakiessasi. Meidän lainahakemus kattaa jokaisen yksityiskohdan jotka, tulee ottaa huomioon lainaa hakiessa. Näin ollen vastaanotat ainoastaan lainatarjouksia jotka ovat selkeitä, eivätkä sisällä piilokuluja.

Rehti ja rehellinen

Otso Laina on luotu selkeyttämään lainamarkkinoita, me haluamme auttaa sinua saamaan juuri sinulle sopivan laina, markkinoiden parhailla ehdoilla. Siksi me tarjoamme lainaa 500€ aina 60 000€, alkaen 4,90% korolla sekä joustavalla maksuajalla, aina 180 kk asti (15 vuotta).